Ga naar de inhoud
Geboorte en trouwkaarten ByRink Design

Maak elke gebeurtenis uniek!

Een geboorte of een bruiloft? Het zijn bijzondere en persoonlijke momenten in je leven! Deze gebeurtenissen verdienen daarom een unieke kaart en of uitnodiging, die helemaal past bij wie jullie zijn. Het ontwerpen van deze unieke en persoonlijke kaarten is mijn passie, dus daarom zit je bij ByRink Design goed. Samen bespreken we jullie wensen en ik maak er een prachtig ontwerp van.

Is er een andere gelegenheid die je graag wil vieren? Denk aan een verjaardagsfeest, een housewarming of een huwelijksjubileum? Ook dan is er reden genoeg om een leuke en unieke uitnodiging (digitaal) te versturen naar jouw dierbaren! Ik ontwerp met liefde een kaart op basis van jouw wensen! En daarnaast verzorg ik, mocht het nodig zijn, het drukwerk. Zodat jij de kaarten alleen maar hoeft te versturen.

Bedrijfsfeest op de planning?

Ook jouw bedrijf of organisatie help ik graag verder! Heb je bijvoorbeeld een gaaf bedrijfsfeest, een personeelsuitje of een (kerst)borrel? En wil je dit spetterend aankondigen bij jouw personeel? Dan ontwerp ik graag een pakkende uitnodiging! Maar denk ook aan een zakelijke kerstwens voor jouw klanten. De uitnodiging en of kaart kun je digitaal ontvangen, maar uiteraard verzorg ik ook graag het drukwerk. Kortom, er zijn genoeg redenen voor een unieke kaart of uitnodiging!

Neem gerust contact met mij op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

Deze kaarten heb ik al mogen ontwerpen!

Super Tevreden!
Erg blij met onze geboortekaartjes van Guus en Jill! Niet alleen tevreden over het resultaat, maar ook de communicatie en de weg naar het ontwerp toe. Dank je wel Marinka!

Vivianne – een blije klant!

Marinka heeft voor ons het geboortekaartje ontworpen van Sam.
We zijn heel blij met het eindresultaat en het kaartje past volledig bij ons. Marinka gaat zorgvuldig te werk en luistert heel goed naar je wensen. Ze denkt mee en gebruikt haar eigen ervaringen om tips te geven.

Aanrader dus! XXX – Emma en Sjors