Ga naar de inhoud
Marinka van den Broeck ByRink Design

Welkom bij ByRink Design

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! Ik ben Marinka van den Broeck en eigenaresse van ByRink Design. Samen met mijn vriend en zoontje woon ik in Kortenhoef en vanuit deze woonplaats werk ik met veel passie en liefde als grafisch vormgever!

In 2010 ben ik afgestudeerd als Grafisch vormgever op het Grafisch Lyceum in Utrecht, daarna ben ik verder gaan studeren richting HBO Communicatie. Ook deze opleiding heb ik met succes afgerond en begon mijn werkende leven. Ik heb diverse functies vervult als (online) marketeer, waarbij grafisch vormgeven altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Benieuwd waar ik heb gewerkt, neem een kijkje op mijn LinkedIn!

Naast mijn werk, was ik vaak druk om familie en vrienden te helpen met het ontwerpen van een logo, een huisstijl, flyers, autobelettering, een website of geboorte- of trouwkaartje. Kortom altijd lekker creatief bezig. Het idee om een eigen bedrijf op te zetten, heeft altijd in mijn hoofd gezeten en in januari 2023 was het zover. ByRink Design was een feit!

Dus ben je opzoek naar een (nieuw) logo, huisstijl, promotiemateriaal (denk aan flyers, posters, banners etc.), brochures en/ of folders, spandoeken, hekwerkbanners. autobelettering of een ander communicatiemiddel? Neem dan gerust contact met mij op! Dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Geboorte- en trouwkaarten

Naast de zakelijke tak van vormgeven, heb ik ook een passie voor het ontwerpen van geboorte-, trouw- en andere gelegenheidskaarten! Dus heb jij binnenkort iets te vieren? Dan help ik je graag aan een uniek ontwerp! Meer weten, lees en bekijk hier alles over kaartjes en uitnodigingen.